13 van de beste reismokken

KeepCup 12 oz.

Van onze vrienden bij The Strategist zijn hier de beste reismokken, volgens Coffee Coffee

Als je een fervent koffiedrinker bent en je speelt met het idee van een levensstijl zonder afval (of minder afval), moet je eerste stap zijn om je eigen thermosfles of kopjes naar je plaatselijke Java-plek te brengen. Wissel je dagelijkse kopje papier in voor een milieuvriendelijkere beker die niet alleen over duurzaamheid kan worden hergebruikt. Experts als Natalie Slavutsky van Brooklyn Diamond Coffee zijn het erover eens dat koffie eigenlijk beter smaakt dan keramiek, glas of roestvrij staal dan papier of plastic. “Je krijgt alleen een beter kopje koffie dan een papieren kopje,” zei Slavutsky.

Als dat je niet overtuigt om een ​​verandering aan te brengen, “belonen veel cafés klanten die herbruikbare drankapparatuur met korting meebrengen omdat het hen helpt in een duurzamere richting te gaan”, zegt Allie Caran, directeur onderwijs bij Partner’s Coffee. Hier zijn de beste herbruikbare mokken en bekers die je naar je plaatselijke coffeeshop kunt brengen volgens barista’s, koffieondernemers en een voormalige milieuvriendelijke strategie-editor.

KeepCup 12 oz. herbruikbare koffiekopjes

KeepCup blijft meer dan enig ander merk in onze gesprekken verschijnen. Deze kleine glazen beker is oorspronkelijk ontworpen door twee voormalige barista’s in Melbourne, Australië, waardoor het voor mensen als Joanna Lareau, een barista bij Blue Bottle Coffee, gemakkelijker wordt om hun werk te doen. “Ik hou van KeepCups omdat ze zijn gemaakt voor barista’s om te worden gegoten, zodat ze voor ons het gemakkelijkst zijn om latte kunst te maken,” zei Lareau. Hij merkte ook op dat KeepCups vanwege het kleine formaat gemakkelijker te gebruiken zijn bij het maken van cortado of cappuccino. “Sommige herbruikbare kopjes zijn zo groot dat ze niet in een espressomachine passen,” zei hij. Ryan Fisher, operationeel directeur en grills bij GoodBoyBob Coffee in Santa Monica, Californië, houdt van KeepCups omdat ze stijlvol zijn en het glas zorgt ervoor dat de koffie snel de exacte temperatuur bereikt die hij lekker vindt.

Bijna alle barista’s die we spraken zeiden dat hun grootste huisdierliefhebber klanten waren die bekers meebrachten die niet konden worden hergebruikt. Dus als je iets vindt dat gemakkelijk te spoelen is, zal je barista blij zijn en je latte fris aanvoelen. Volgens Samya Said, barista trainingsmanager voor Fairgrounds Coffee & Tea, is KeepCups net zo goed als concurrerende mokken in deze categorie. Bovendien zijn ze gemaakt met een binnenhelling, waarvan hij zei: “stelt de barista’s in staat om buitengewone kunstwerken op elk moment te gieten.”

Miir 12 ons. Camp Cup die geïsoleerde mok is

De twee koffie-experts met wie we spraken, voorzagen deze geïsoleerde roestvrijstalen beker van een rekening voor het deksel. Emily Orendorff, een barista bij Intelligentsia Coffee, geeft de voorkeur aan Miir Camp Cup omdat, als ze uitlegt: “het de vorm heeft van een mok die we in cafés gebruiken (kort en breed met een mooi handvat), dus het is heel gemakkelijk voor de barista om je erin te laten drinken. , ook gemakkelijk schoon te maken en te drinken. “Terwijl Caleb Chauncey, een barista bij East Pole Coffee Co. in Atlanta houdt de smaak van het geïsoleerde interieur de dranken langdurig warm of koud – en zorgt ook voor een constante temperatuur buiten. “Het zal je hand niet verbranden als je er warme dranken in hebt en het zal niet zweten als je koude hebt,” zei hij. Net als Orendorff verwijst Chauncey ook naar het handvat van de mok als iets dat geen reismok bevat en zegt dat hij deel uitmaakt van de matzwarte afwerking.

Kinto To Go Tumbler

Haley Boyd, een ontwerper en liefhebber van duurzaamheid, heeft meer dan genoeg koppen koffie geprobeerd die de afgelopen jaren kunnen worden hergebruikt. Hij houdt van de eenvoudige keuzes van deze vorm van het beste Japanse Kinto-merk, vooral vanwege het ontwerp. “Deze beker is mijn favoriet. Het is zeer aantrekkelijk en wordt geleverd in effen kleuren zonder een groot logo, wat erg moeilijk te vinden is, “zei hij.

Kinto Reistuimelaar

Als je verwacht dat je koffie de hele dag warm blijft, maakt Kinto ook interessante glazen. Chris en Lindsay Grodzki van S&S Corner Shop in Springs, New York, houden van deze eenvoudige Japanse bril. “Dit reisglas houdt je drankje urenlang warm of koud”, zei Lindsay, die waardeerde hoe gemakkelijk ze het schoonmaakten en opnieuw gebruikten. “Onze klanten vinden dit leuk, en wij ook”, zei hij.

16 ounce joco. herbruikbare kop koffie kopjes

“We zien echt een beweging om de groei van wegwerpgebruik in de koffie-industrie te elimineren, vooral in het afgelopen jaar,” zei Caran. Volgens hem is het gebruik van een kopje koffie, glas of roestvrij staal het beste, omdat het geen sterke smaak of aroma absorbeert. “Bij Mitra zijn we dol op de glazen mok van Joco, een Australisch merk dat een mooie en functionele productlijn maakt die volledig plasticvrij is,” zei Caran.

Frank Green reis koffiemok

Fisher zei dat hij steeds meer klanten had gezien met Frank Green reismokken. Hoewel ze zijn gemaakt van speciale thermoplasten die vrij zijn van BPA en vaatwassers (in tegenstelling tot keramiek, glas of roestvrij staal), zei Fisher dat het glas “de drankjes urenlang warm of koud houdt.” Hij geeft er de voorkeur aan wanneer klanten herbruikbare mokken, bekers of bekers gebruiken die lijken op standaard papieren bekers of keramische mokken, zoals hij meestal giet. Deze 12-ounce tumbler past gemakkelijk in uw hand of de lobbenhouder van uw auto, en volgens Fisher heeft “een deksel dat echt morsbestendig is.”

Miir 12 ons. Tumbler reizen

Voor thermische mokken houdt Caran van het minimale en functionele droogtrommelontwerp van Miir. “Het is erg strak, houdt warmte (en koude) erg goed vast en lekt nooit”, zei hij.

12 ounce Hydro-fles. Pompoenvoedsel

Voormalig strateeg senior editor Simone Kitchens gebruikt deze Hydro Flask voor zijn dagelijkse dosis cafeïne. “Ik drink lattes, die erg duur zijn als je amandelmelk en de punt toevoegt en het misschien koud maakt. Ik heb een container zoals deze fles voor mijn ochtendkoffie. Zijn stevige profiel doet me denken aan de soepcontainer die we allemaal op de basisschool hebben meegenomen. “

Otterbox Elevation 20 Tumbler

Vivienne Weidmann van Blue Bottle herinnert ons eraan hoe belangrijk een goed dekselontwerp is bij de keuze voor het beste reisglas. “Wat ik vooral leuk vind aan het ontwerp van het deksel is dat de mond groot genoeg is om koffie te drinken zonder mezelf te verbranden en er is geen ruimte voor melk of koffie of iets dat ik drink om te drogen en te verzamelen. “

Yeti Rambler 30 oz. roestvrij staal glas

Als voormalig espressomaker bij Marlow & Sons in Brooklyn heeft Derek Van Heule van Sticks Coffee Roasting in Mariposa, Californië, tijd om zijn glassmaak te verbeteren. Het doel is Yeti Rambler. “Dit past in de houder van mijn autolab – veel reisbekers niet – en het houdt mijn koffie lang warm. “Ik vind het gewoon ontworpen en duurzaam,” zei hij.

Contigo Snapseal Byron, roestvrijstalen reismok

Casey Roberts van Everyman Espresso is fan van deze snap-top-fles die niet morst of lekt, voor iets dat de bank niet zal breken (of je niet overstuur maakt als je het verliest). “Het merk Contigo is goed, vooral als je op zoek bent naar iets dat goed in een tas werkt.”

Zojirushi 12 oz. Roestvrije mok

Koffiedirecteur Gina Gerfao van Blue State Coffee weet dat het belangrijk is om mensen aan te moedigen als je echt iets wilt veranderen. “Een deel van onze missie is het minimaliseren van onze impact op het milieu door middel van duurzame praktijken, dus we proberen klanten te stimuleren om hun eigen bekers mee te nemen door een korting van 50 cent aan te bieden.” De keuze, Zojirushi geïsoleerde reismok, is ook al jaren een strategische favoriet.

Emmer Mok, temperatuurregeling keramische cup

Als je, net als Ryan Seacrest, fanatiek bent over het drinken van koffie bij optimale temperaturen, zul je Ember reismokken geweldig vinden. Seacrest zette de emmermok op een lijst van dingen die hij niet zou kunnen doen zonder te leven. “Ik had een hele goede morgen en kreeg alleen mijn eerste halve kop koffie voordat ik eindelijk in de auto moest stappen,” zei hij. “Toen ik in de auto stapte, heb ik het overgebracht naar deze beker. Je kunt de temperatuur programmeren om hem de hele ochtend warm te houden, en ik vind dat een luxe. “Een thermoskan op batterijen houdt elk drankje op de perfecte temperatuur zolang u het nodig heeft. Met een simpele aanraking onderaan kunt u de temperatuur aanpassen. Maar als het teveel werk is, kunt u uw mok aanpassen via de applicatie op uw mobiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *