Cloud Flight S HyperX kan Qi opladen

Cloud Flight S HyperX

Blijkbaar staat ‘S’ voor opoffering

HyperX ondersteunt uw wens om Qi ondersteuning voor draadloos opladen in al uw bezittingen te hebben, ook op uw volgende gaming-headset. Dit is het belangrijkste verkoopargument van de nieuwe Cloud Flight S $ 159 die vandaag wordt verzonden, en dat is wat het 2020-model onderscheidt van de vorige versie.

Wanneer u klaar bent met spelen, plaatst u het linkeroor van de headset in de draadloze oplader om het toe te voegen. Het is eenvoudig, en in feite is het de mogelijkheid om een ​​lege batterij midden in het spel tegen te komen. Helaas vertrouwt dit bedrijf ook op u die al een draadloos oplaadstation heeft, omdat dit niet in de doos zit.

Natuurlijk, als je het niet hebt, zal HyperX een dubbel draadloos oplaadpad verkopen voor $ 59. Gezien hoe betaalbaar dit is (zoals blijkt uit de picks die we aanbevelen voor draadloze oplaadpads), is het jammer dat het bedrijf ervoor heeft gekozen om de loterij te elimineren die relatief goedkoop is , En zonder een in de doos, zullen veel mensen hun Micro USB-poort gebruiken om op te laden, wat het tegenovergestelde is in termen van gebruiksgemak.

Dit voelt als de juiste plek om de grote nalatigheid van deze twee headsets te noemen: kabelweergave. De oorschelp heeft geen hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm. Als gevolg hiervan wordt het afspelen van kabels niet ondersteund. HyperX brengt deze headset op de markt voor pc- en PS4-gamers; met het model van vorig jaar (en de meeste andere headsets op de markt), kunt u incompatibiliteit met de Xbox One overwinnen door deze aan te sluiten op uw controller met een kabel van 3,5 mm naar 3,5 mm. Niet dit model – dit is alleen draadloos. Voor sommige mensen kan het echter een troost zijn dat Cloud Flight S en de meegeleverde USB-ontvanger correct werken wanneer deze op het Nintendo Switch-dock zijn aangesloten.

De verandering die ik ermee heb ingestemd, is dat deze headset geen LED’s heeft (behalve de lampjes die aangeven wanneer deze is ingeschakeld). De instelbare LED van het vorige model vormt een ernstig obstakel voor de levensduur van de batterij als u hem tot uw beschikking laat, dus u bent bijna beter af als u hem niet gebruikt.

In feite claimt HyperX hier een solide batterijduur van 30 uur. Ik gebruik bijna een week lang een headset tijdens het werk en buiten de piekuren en deze voldoet aan mijn eisen en verwachtingen. Volgens de NGenuity-software van het bedrijf heb ik na ongeveer 30 uur gebruik nog 15 procent van het batterijsap over. (Natuurlijk, als je Qi-opladen gebruikt, is er geen reden om je zorgen te maken over de levensduur van de batterij, hoewel ik nog steeds onder de indruk ben van de prestaties.)

Ook interessant zijn de vier nieuwe concave opnieuw gemaakte knoppen die zijn gemaakt boven het oppervlak van de linker oorschelp. Het 2018-model heeft slechts één knop waarmee de microfoon wordt uitgeschakeld. Dit model verdubbelt het aantal knoppen, dus het is nu mogelijk om deze headset aan uw smaak aan te passen via NGenuity HyperX-software. Elke knop kan worden ingesteld om verschillende acties te activeren, zoals het aanpassen van de mix van games en chataudio, het uitschakelen van de microfoon, het overslaan van nummers op de door u gekozen muziekstreamingservice en meer.

Andere bedieningselementen zijn verspreid over elke oorschelp, hoewel de lay-out gemakkelijk te leren is. De enige controle die u op de juiste beker vindt, is de volumeknop, die een responsief mechanisme blijft dat gemakkelijk is om snel aanpassingen te maken. Boven de linkerkop bevindt zich een Micro USB-oplaadpoort en een aansluiting voor het plaatsen van een boommicrofoon die het meegeleverde geluid kan opheffen. Er zijn ook aan / uit-knoppen en speciale knoppen om 7.1 digitale surround sound-effecten in en uit te schakelen.

Op de meeste andere manieren is de nieuwste HyperX-headset vergelijkbaar met de 2018 Cloud Flight. En dat is niet erg. Het is net zo comfortabel om lange tijd te dragen en de draadloze verbinding is tijdens mijn test niet verbroken, zelfs niet als de USB-ontvanger was geblokkeerd.

Ik gebruik Remedy Control als mijn nieuwe audiobenchmark voor het spelen van games. Een beroep doen op superkracht Jesse Faden begint een kakofonie van vreemde geluiden van verschillende frequenties die het geluidssysteem of de headset echt testen. Het diepere geluid dat rondslingert en voorwerpen erg bevredigend maakt, is hier niet aanwezig zoals ik zou willen, hoewel Cloud Flight S op een bevredigende manier midden en hoog verwerkt. Als je echt het gevoel wilt hebben dat je in een game zit, maakt dit je een deel van de reis daar.

Of u nu van plan bent Cloud Flight S te gebruiken voor games, naar muziek luistert of films kijkt, 7.1-ingeschakelde digitale surround sound-effecten zijn eigenlijk een must. De geluidsprestaties van de headset zijn erg saai zonder te worden ingeschakeld, en dit brengt spanning op het muziekpodium. Maar als je het spel niet speelt, is EQ te ver weg geplaatst om de middelste en hoogste waarden boven alles te brengen, waardoor het een vermoeiende luisterervaring wordt. Deze geluidskwaliteit lijkt overeen te komen met wat je van een model in deze prijsklasse verwacht, ook al had ik het mis om beter te verwachten?

Opladen Qi en ompakken zijn welkom bij de volgende stap voor de populaire HyperX-headsetlijn. Maar ik zou ze meer waarderen als ze andere functies niet opofferen, en als een van hen geen afzonderlijke aankopen vereist voor correct gebruik. Als deze nieuwe functies niet belangrijk voor je lijken, kun je beter de originele Cloud Flight aanschaffen of wachten om te zien wat er nog meer is in 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *