Samsung heeft zojuist de nieuwe Android 5G Galaxy S20-telefoon aangekondigd

The Galaxy S20, Galaxy S20+ and Galaxy S20 Ultra.

Samsung heeft dinsdag een aantal nieuwe mobiele telefoons aangekondigd tijdens een persconferentie in San Francisco, waaronder de Galaxy S20, Galaxy S20 + en Galaxy S20 Ultra. Prijzen beginnen bij $ 999 en alle modellen zijn vanaf 6 maart te koop.

Alle drie deze telefoons ondersteunen nieuwe 5G-netwerken in de VS, en twee van hen zijn de eersten in de VS die werken aan langzamere en snellere 5G-smaken die door verschillende operators worden gelanceerd. Dat gaf Samsung ongeveer zeven maanden voorsprong op Apple met 5G, ervan uitgaande dat Apple de nieuwe iPhone 5G in september introduceerde, zoals verwacht. Hoewel ik nog steeds denk dat de meeste mensen misschien geen 5G-telefoon nodig hebben – het netwerk is tenslotte nog steeds actief – is dit het eerste wat je moet overwegen om te kopen. Ze zijn erg aardig.

Ze hebben ook veel dingen die we van Samsung-telefoons verwachten: grote schermen en veel leuke camera-trucs. Ik heb eerder geprobeerd te bellen en een functie die ik erg leuk vind, is ‘Single Take’. Het is beschikbaar op alle drie de modellen. Het enige wat u hoeft te doen is op een knop in de camera te tikken en gedurende 10 seconden foto’s en afbeeldingen te maken. Daarna selecteert de camerasoftware automatisch verschillende nette foto’s en video’s met verschillende effecten, zoals zwart-witfilters of portretmodus met een wazige achtergrond achter het onderwerp. Het is perfect voor als u niet weet of u video’s of foto’s wilt maken. Het doet gewoon alles voor je.

Dit is wat u moet weten.
Galaxy S20

De Galaxy S20 heeft een 6,2 inch-scherm en is daarmee de kleinste van de drie door Samsung aangekondigde telefoons. Het kost $ 999 en beschikt over bijna alle high-end specificaties die u op de telefoon kunt zetten.

Dat omvat een echt helder en scherp scherm, een camera die tot 30 keer kan zoomen zodat je van heel ver foto’s kunt maken, een groothoekcamera om meer in de foto op te nemen, de optie om video op te nemen met een resolutie van 8K, de nieuwste en de processor de snelste van Qualcomm en meer. Ik vind de grootte van de Galaxy S20 het leukst, omdat hij niet te groot in mijn hand aanvoelt. En het heeft bijna alle functies die in de grotere Galaxy S20 + te vinden zijn, behalve één ding.

In tegenstelling tot de Galaxy S20 + en Galaxy S20 Ultra ondersteunt het alleen het tragere 5G-type dat momenteel nationaal wordt gelanceerd door T-Mobile en wordt gebruikt door AT&T. Het ondersteunt geen millimetergolven (mmWave), de 5G-versie die de hoogste snelheid biedt.
Galaxy S20 +

Galaxy S20 + $ 1.199,99 is wat ik denk dat de meeste mensen zouden moeten kopen. Het is vrij groot met een 6,7-inch scherm, maar ondersteunt beide smaken van het 5G-netwerk dat door de operator is gelanceerd. Dat betekent dat je een zeer hoge mmWave-snelheid krijgt wanneer je in de buurt van de toren bent, maar in plaats daarvan een beetje sneller wordt dan de 4G-snelheid wanneer deze beschikbaar is. (Een uitzondering is Verizon, die geen langzamere 5G start.)

5G is niet echt belangrijk, omdat het nog steeds wordt gelanceerd en alleen beschikbaar is in beperkte gebieden in het hele land. Maar als u uw telefoon drie of vier jaar wilt behouden, moet u er een kopen die de meeste netwerken ondersteunt.

Afgezien van het grotere scherm en het toevoegen van 5G-ondersteuning, is het vrij gelijkaardig aan de Galaxy S20. Het heeft dezelfde camera en heeft, net als de S20, een vingerafdruklezer op het scherm, een zeer scherp scherm met een nieuwe verversingssnelheid van 120 Hz, wat alleen betekent dat het bladeren door veel foto’s en websites veel soepeler is en dat er veel geheugen moet worden uitgevoerd veel applicaties tegelijkertijd.
Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 Ultra overkill. Dit is voor mensen die alles willen wat Samsung in de telefoon kan invullen. Het heeft een groot 6,9-inch scherm – dat is heel mooi om naar te kijken, maar een beetje moeilijk vast te houden – en een 108 megapixelcamera die tot 100 keer kan worden vergroot dankzij Samsung’s luxueuze combinatie van hardware- en softwaretrucs. Dit werkte goed tijdens een snelle test, maar sommige dingen in mijn afbeelding zijn nog steeds een beetje wazig.

Daarnaast is er een nieuwe vliegtijdsensor die kan worden gebruikt voor augmented reality, het scannen van 3D-beelden en meer. We zagen dit voor het eerst op de Galaxy Note 10+ vorig jaar. De Galaxy S20 Ultra heeft ook een zeer grote batterij en ondersteunt langzamere en snellere 5G-netwerken die in de VS zijn geïntroduceerd.

Het voelt een beetje groot en zwaar voor mij, maar het lijkt iets dat Samsung-fans leuk zullen vinden, vooral omdat het dingen heeft die de iPhone niet heeft, zoals 5G en een soepel 120 Hz-scherm. Maar ze zullen betalen voor high-end telefoons van Samsung: Galaxy S20 Ultra vanaf $ 1.399,99.
beschikbaarheid

Alle drie de telefoons zijn vanaf 21 februari te bestellen en komen in de winkel aan op 6 maart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *