Verbazingwekkende Android – hier is hoe te gebruiken wat nieuw is

iPhone

Google zei eerder deze maand dat het een belangrijke nieuwe update lanceerde voor Google Maps voor Android en de iPhone die een nieuwe lay-out introduceerde. Het begint met slechts een pictogramwijziging, maar in de afgelopen week accepteert u mogelijk andere door Google aangekondigde wijzigingen.

Er zijn nu vijf knoppen onderaan het scherm – Verkennen, Gaan, Opgeslagen, Bijdragen en Updates. Sommige van deze opties zijn al beschikbaar op Google Maps, maar verborgen in het menu. Nu staan ​​ze vooraan en in het midden, en ze zijn heel handig voor het vinden van de beste manieren om plaatsen te krijgen, beoordelingen van plaatsen die u bezoekt, aanbevelingen over restaurants die u misschien in de buurt wilt bezoeken, en om snel toegang te krijgen tot de lijst met plaatsen die u wilt bezoeken wanneer Je reist ergens.

Dit is wat elke nieuwe knop doet en hoe deze te gebruiken.
onderzoeken

De knop Verkennen onder aan het scherm geeft een klein menu weer met verschillende restaurants in de buurt die u misschien wilt bezoeken. Als u dit menu echter opent, ziet u meer informatie. Dit toont je aankomende evenementen, zoals concerten, festivals, evenementen in het centrum voor uitvoerende kunsten en meer. Blader verder en u ziet een lijst met aanbevolen gebruikers. In mijn omgeving zag ik bijvoorbeeld ‘Best beoordeelde desserts’ in de West Bronx, de samengestelde lijst van Google met plaatsen met toprecensies. Er zijn ook foto’s van mijn omgeving geplaatst door anderen.

Dit is een handig tabblad als u in de stad landt voor werk en wilt weten waar u terecht kunt voor restaurants, of misschien als er een aantal goede uitgaansevenementen plaatsvinden terwijl u in de stad bent.
Ga weg

Het tabblad “Go” heette vroeger “Travel”. Bevat nu informatie over hoe lang het duurt om de bestemming te bereiken waarnaar u zojuist hebt gezocht, hoe lang het duurt om naar huis te gaan of te werken met het doorvoersysteem van uw keuze en de dichtstbijzijnde lijn van het openbaar vervoer.

De OV-lijnfunctie is erg handig in steden. Het toont realtime informatie in New York voor bijvoorbeeld de aankomst van bussen en metrolijnen, en als ze te laat zijn. In maart lanceert Google nieuwe functies op bepaalde lijnen die u laten weten of er beveiliging in de auto is, alleen vrouwen in bepaalde landen zoals Japan en India, en of mensen bussen, koude of hete treinen melden ,

Ik hou het meest van de pendelfunctie, omdat deze me altijd laat zien hoe lang ik met de auto naar huis of naar het werk moet. Het is leuk om deze vluchtige informatie te hebben.
Wees gered

Het tabblad Opgeslagen geeft u snel toegang tot wat u hebt opgeslagen om te bezoeken. Dus als je bijvoorbeeld naar Lissabon, Portugal reist, kan je vriend je veel plaatsen vertellen om te zien. U kunt plaatsen op Google Maps markeren en opgeslagen lijsten maken. Versleep vervolgens dit tabblad om te zien waar je moet zijn als je aankomt. Het heeft ook andere handige functies, zoals een opgeslagen parkeerplaats, een favoriete plek die u hebt gemarkeerd en meer. En als u het tabblad bovenaan opent, ziet u het restaurant waar u de reservering hebt gemaakt (zolang deze is verwijderd uit uw Gmail-account), de speciale kaart die u hebt gemaakt, en meer.
bijdragen

Bijdragen is in feite een plaats van snelle toegang om uw eigen beoordelingen toe te voegen. Zoals u ziet, ben ik een behoorlijk actieve Google Maps-recensent. Hiermee kunt u nieuwe plaatsen toevoegen die mogelijk niet bestaan ​​op Google Maps, plaatsen bekijken die u hebt bezocht, openbare foto’s plaatsen die anderen kunnen zien, delen van de kaart bewerken die mogelijk verkeerd zijn en meer. Dit is een manier om Google-gegevens van gebruikers te crowdsourcing, dus misschien wilt u dit niet doen als u niet wilt dat uw beoordelingen en foto’s worden gepubliceerd, maar dit kan zeer nuttig zijn voor andere gebruikers, daarom vind ik het leuk.
vernieuwing

Ten slotte is er de knop Update rechtsonder. Dit lijkt enigszins op het tabblad Verkennen, maar bevat meer beheerde inhoud die in het nieuws wordt weergegeven. Dus zag ik bijvoorbeeld een verhaal over wat er door Playbill in het Lincoln Performing Arts Center in New York gebeurde. Als ik naar beneden scrol, zie ik nieuws over plaatsen die net zijn geopend in de stad waar ik woon, en plaatsen die populair zijn op plaatsen die ik onlangs heb bezocht. In Philadelphia bijvoorbeeld, is er een briefje van een kreeftrestaurant dat ik gemarkeerd heb als een favoriete plek dat zegt dat er een nieuw Allagash-bier moet worden geprobeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *